AZ RC SÁTORALJÚJHELY A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉST IS TÁMOGATJA

A mai napon a Jégcsarnoknál rövid sajtótájékoztató keretében adott hírt a programról György Varknal soros elnökünk, és megköszönte az helyi önkormányzat, és Szamosvölgyi Péter polgármester közreműködését, hogy ezt a jótékonysági akciót is sikerre vihettük! Balesetmentes és biztonságos közlekedést kívánunk mindenkinek!

AZ RC SÁTORALJÚJHELY A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉST IS TÁMOGATJA


Klubunk a 2022-2023. Rotary évre szóló felhívásban is sikeresen pályázott a Rotary International 1911. District által biztosított District Grant támogatásra.
A disztrikt támogatási összeg 1000 USD volt, azaz 337.456 HUF, melyhez a klub 461.615 forint adományokból összegyűjtött önrészt biztosított.
Ebből az összegből vállaltuk

  • Egy kerékpáros átvezető felújítását, színezését, amely a Sátoraljaújhelyből Széphalom irányába futó kerékpárúton készülhetett el.
  • Károlyfalva-Rudabányácska közötti útszakaszon, a jégcsarnoknál forgalom lassító bordákkal, és prizmákkal hívjuk fel az autósok figyelmét a nagy gyalogos forgalomra.

Mindkét beruházás elsősorban a kerékpárosok, és a gyermekek biztonságát támogatja, mert mindkét helyen forgalmas autóút van.
️A munkálatok megtervezésében a Virtual Építész Stúdió Kft., ezen belül Tóth László és Gál Károly az RC Sátoraljaújhely tagjai, a kivitelezésben a Fa-Forg-Tech Hungária Kft. közreműködött.
A kivitelezés a sátoraljaújhelyi önkormányzat és a Magyar-Közút Nonprofit Zrt. BAZ vármegyei igazgatósága hozzájárulásával történt.
A pályázatok megírásában a Rotary Club Sátoraljaújhely foundation felelőse Júlia Kuczik közreműködött, a 2022/23 soros elnök Bocsor Zoltán elnöksége alatt.
A mai napon a Jégcsarnoknál rövid sajtótájékoztató keretében adott hírt a programról György Varknal soros elnökünk, és megköszönte az helyi önkormányzat, és Szamosvölgyi Péter polgármester közreműködését, hogy ezt a jótékonysági akciót is sikerre vihettük!
Balesetmentes és biztonságos közlekedést kívánunk mindenkinek!


Képgaléria

Hír kategóriák

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Rotary Club Sátoraljaújhely

Adószámunk:

Számlaszám:
K&H Bank, számlaszám: 10402757-27512645-00000000

cím: 0 ,

Hogyan lehet valaki a Rotary tagja?

A Rotary nem egy titkos szervezet, ellenkezőleg, tevékenységét igyekszik a legnagyobb nyilvánosság mellett végezni. Az ország 55 klubja várja leendő barátait. Látogasson el a legközelebbi klubba, ismerkedjen meg a tagokkal és a klub tevékenységével. A Rotary nem mozgalom, nem lehet „csak úgy” belépni: tag csak az lehet, akit meghívnak a klubba, és taggá válásához elnyeri két Rotary klubtag ajánlását. Ezután a klub vezetősége, illetve a klubtagok titkos szavazással döntenek a jelölt tagságáról.


Miért legyél Rotarys?

Mert sokkal jobb adni… szeretetet, időt, odafigyelést, ajándékot, adományt, tudást. Mert új ismeretekre tehetünk szert, kipróbálhatjuk magunkat sok területen, ami nem kapcsolódik a szakmánkhoz. Mert ki ne szeretne barátokkal utazni, kirándulni, zenét hallgatni? Mert bárhová utazunk a nagyvilágban, mindenhol egy önzetlen Rotarysra lelünk.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba